21:30 / E Diele, 19 Shtator 2021 / FG

5-vjeçari ka nevojë për shërim jashtë vendit

5-vjeçari Samed Bajçinovci ka lindur me një sëmundje e cila nuk gjen shërim në Kosovë, por jashtë vendit.

Nëna e tij Mihanja ka kërkuar ndihmën tuaj.

Për çdo informatë, kontaktoni në numrin e telefonit 045519417.

“Samedi djali jon i ka 5 vjet ka nevoj per ndihmen e Vllazerve dhe Motrave tona ka lind me nje semundje qe nuk ka sherim ne Kosov vetem mjekt po thojn jasht vendi ju kisha lit per hir Te Allahut dhe kti Sabis me na ndihmu nuk i kam kushtet me nje Socijal mni jetoj kush nje Cent e jep Allahu e Shperblevt Amin ky esht Numri kush ka mundesi na kontaktoni edhe na Vizitoni 045 519417”.