75 Mall Live Search
10:55 / E Mërkurë, 19 Qershor 2024 / mp

50 vendet ku kosovarët mund të udhëtojnë pa viza

Kosova dhe Izraeli nënshkruan më 18 qershor një marrëveshje për heqjen reciproke të vizave për qytetarët e dy vendeve.

Kosovarët mund të udhëtojnë pa viza në 50 shtete të botës, ndërsa mund të pajisen me viza sapo të mbërrijnë në 39 vende.