09:52 / E Shtunë, 18 Maj 2024 / FR

52 aksidente brenda-24 orëve

19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 33 tjera me dëme materiale janë raportuar brenda 24 orëve.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 2 mijë e 77 gjoba trafiku, njofton policia.