07:27 / E Enjte, 14 Mars 2019

Vjollca, ngjyra që do të dominoj në pranverë

Kjo nuanca pastel e lejlasë vjen e përdorur kudo në trikotazh, pulovra, fustane dhe këmisha mëndafshi, kostume, çanta e sandale.

Një ngjyrë delikate, e sofistikuara, e guximshme, bashkëkohore dhe paksa e vështirë për t’u kombinuar, por që kur e bëni siç duhet ju fal një pamje luksoze.

Shfletoni galerinë dhe njihuni me veshjet dhe aksesorët më të bukur pranveror në ngjyrën lejla.