07:33 / E Martë, 19 Prill 2022 / GF

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll

Sigurisht që ka ditë kur ne preferojmë të veshim disa “shtesa”, por nga ana tjetër, disa kombinime nuk kërkojnë shumë mund dhe mund të dukeni yll me vetëm pak veshje. E kemi fjalën për këto ide:

1 – Këmishë e bardhë + xhinse të gjera

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll

2 – Xhaketë e gjerë lëkurë + fustan pas trupit

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll

3 – Kanotierë + minifund

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll

4 – Xhaketë “bomber” + bluzë me kapuç + xhinse

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll

5 – Bluzë + pantallona lëkurë

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll

6 – Xhaketë + crop top + pantallona të bardha xhins

6 kombinime që realizohen shumë thjesht dhe duken yll