08:38 / E Diele, 18 Mars 2018 / indeksADMonline

7 hapa që të dhuroni orgazma të paharrueshme

Shkencëtarët na dhanë të dhëna ndërsa terapistët e seksit na thanë si t’i vëmë në praktikë. Rezultati: mënyra shkencore që t’i dhuroni femrave orgazma të shumta që nuk do t’i harrojnë kurrë.

Parapërgatitja e duhur

Krijoni ambientin e duhur, me muzikë, ndriçim, aroma dhe bëjini komplimente. Mund të sugjeroni të shikoni edhe porno, pasi studimet kanë treguar që largon komplekset e trupit dhe i eksiton femrat.

Filloni ngadalë

Thithkat dhe klitori duhet të preken të fundit. Mund të jetë e dhimbshme prekja në këto zona nëse ajo nuk është e eksituar. Bëni veprime të tjera dhe shihni nëse i ngjethet lëkura, – kjo është shenjë e mirë.

Vazhdoni ngadalë

Fakti që është e lagur nuk do të thotë që është gati për penetrim. Muret e vaginës së saj duhet të jetë të zgjeruara dhe të buta. Stimulojeni duke e prekur me organet seksuale.

Stimuloni disa zona njëkohësisht

Ekspertët thonë se orgazmat e femrave arrihen nga disa zona përveç klitorit, – thithkat, veshët, qafa e mitrës, pika G. eksperimentoni me trupin. Puthni qafën, përkëdhelni kurrizin, pëshpërisni në vesh dhe përpiquni të stimuloni klitorin gjatë penetrimit.

Mos e pyesni shumë

Qëllimi juaj i mirë për ta kënaqur atë duke e pyetur vazhdimisht  për orgazmën do e shkatërrojë gjendjen. Foksohuni te veprimet dhe kontrolloni reagimet. Kushtojini vëmendje temperaturës dhe dridhjeve.

Bëni qejf

Humori bën që pjesa e trurit që mendon më shumë se ç’duhet të fiket dhe të fokusohet te kënaqësia. Edhe situatat komike do t’ju ndihmojnë.

Argëtohuni

Ritmi është çelësi. Filloni dhe në ritëm dhe shtytje natyrale. Pyesni a i pëlqejnë lëvizjet dhe jo “çfarë duhet të bëj?”. Nëse e shihni që është afër orgazmës, mos ndryshoni asgjë.