10:02 / E Martë, 14 Korrik 2020

75 euro, çmim “për tokë” i veturave, në Serbi

Shteti serb ka njoftuar për shitjen e një numri të madh të  veturave të vjetra në pronësi të shtetit.

Çmimi i tyre është tejet i ulët, nga 75 euro deri në 7.6 mijë euro. Oferta vlen deri më 27 korrik.

Kontingjenti i automjeteve të ofruara është vendosur në Nish, Novi-Sad, Leštani dhe Zrenjanin, transmeton Indeksonline

Ndërsa, vetura më e shtrenjtë është Mercedesi 300-se nga 1987, çmimi fillestar i të cilit është 2.4 mijë euro, ndërsa midis kamionëve, traktori më i shtrenjtë është traktori MAN nga 2001, i cili u ofrua për më shumë se 7.6 mijë euro.

makinat e përdorura kanë përdorur tregun e shitjes së automjeteve

Makina më e lirë është një kamion Zastava 101T nga viti 1985, çmimi fillestar i të cilit është 75 euro dhe një Renault 4 GTL nga viti 1991 u ofrua për 3.095 euro. /Indeksonline/

Mos i humb