07:41 / E Martë, 22 Shkurt 2022 / GF

8 blerje që duhet t’i bëni pa ardhur pranvera

Shkurti ikën shpejt dhe pranvera vjen sa hap e mbyll sytë! Eshtë fiks ajo periudha që lind dëshira për blerje të reja dhe ndryshim garderobe, por mos u nxitoni. Bëni blerje të zgjuara, që i rezistojnë kohës dhe që mund t’i vishni kudo dhe kurdo. Për çfarë e kemi fjalën?

1. Një pardesy është gjithmonë MUST

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

2. Po ashtu dhe këmisha e bardhë klasike

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

3. Një fustan treçereksh i zi për ta veshur në shumë mënyra

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

4. Xhinse me prerje drejt

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

5. Golf i zi klasik

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

6. Një kostum linoje

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

7. Varëse, shumë varëse

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera

8. Xhaketa e lëkurës

8 blerje që duhet t'i bëni pa ardhur pranvera