15:15 / E Enjte, 02 Qershor 2022 / AR

8 kombinime ‘cool’ që do doni t’i kopjoni nga Instagrami

Në verë duam 2 herë në ditë nga një fustan të ri, veshje të reja dhe mbi të gjitha interesante!

Instagrami është burim i mirë frymëzimi, nëse keni nevojë për pak gjatë kësaj periudhe. Këtë verë mund të dilni jashtë gjërave bazike, duke i qëndruar besnikë gjërave të thjeshta kombinuar me detaje ekstra.

1. Një fustan i gjelbër dhe sandale gladiatorësh

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

2. Mini-fund, bluzë e thjeshtë dhe shapka me pak takë

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

3. Set dypjesësh me lidhje

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

3. Jelek dhe pantallona klasike

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

4. Fustane lino me të çara tek anët

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

5. Fustane me printe lulesh

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

6. Funde të thurura dhe këmisha oversized

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

7. Ose një fund i gjatë, një kanotjere dhe shapka me gisht

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami

8. Një fustan që tregon shpinën seksi është më në modë se kurrë

8 kombinime 'cool' që do doni t'i kopjoni nga Instagrami