11:41 / E Hënë, 08 Gusht 2022 / MSH

88 pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë nëpër spitale dhe klinika në të gjithë vendin, 88 pacientë me COVID-19.

“88 pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19, sipas raportimeve e datës 8 gusht 2022 nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

Raporti i datës 8 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 22 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 4 pacientë

Mjekimi Intensiv Qendror, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 19 pacientë

Spitali i Prizrenit, 8 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient, thuhet në njoftim.