00:27 / E Mërkurë, 13 Nëntor 2019

A dëshironi buzë të trasha? Mund t’i bëni në kohë rekord vetëm me një ngjitës

Shumë femra po u nënshtrohen ndërhyrjeve estetike, kjo sigurisht për tu dukur sa më bukur!

Një sfidë e re për fryrjen e buzëve po qarkullon në rrjet dhe pothuajse të gjitha vajzat e kanë provuar.

Për këtë nuk duhet as gotë, as pajisje që tërheq buzët, por një ngjitës i thjeshtë.

Shumë njerëz e konsiderojnë këtë si një ide të frikshme.

Kjo metodë fillon që tëk ngjitësi, e aplikojnë në pjesën e mustaqeve dhe tërheqin buzën e sipërme që të ngjitet.

Pas kësaj, përdorin një laps dhe buzëkuq dhe arrijnë buzët që kanë dashur gjithmonë.