07:54 / E Premte, 26 Prill 2019

A e dini pse dyert e banjove publike janë të shkurtra?

Pothuajse secili prej nesh ka shkuar në tualete publike dhe i keni parë dyert e tyre, por asnjëherë nuk e keni analizuar pse ato janë të hapura në fund.

Ka madje njerëz që kanë menduar se kjo është një gjë e gabuar, por nuk e keni kuptuar ende peshën e tyre, transmeton Indeksonline.

  1. Pastrimi i tualeteve është shumë më i lehtë
  2. Mund ta pastroj vetëm një pastrues
  3. Mund të kontrolloni a është e lirë apo e zënë
  4. Nëse u hargjohet letra e tualetit, mund ta zgjasni dorën poshtë për të kërkuar ndihmë
  5. Nuk lejon hyrjen e dy personave pasi poshtë u shihen këmbët
  6. Kufizon gjërat e paligjshme