07:46 / E Premte, 14 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

A është e mirë buka e bardhë për shëndet?

Arsyet pse nuk duhet konsumuar buka e bardhë Në tryezat shqiptare është pothuajse e pamundur të mungojë buka e bardhë.

Mirëpo, për konsumimin e saj dietologët nuk kanë preferenca të mëdha.

Katër arsyet pse nuk duhet konsumuar buka e bardhë:

Nuk ka vlera ushqimore.

Shton ndjesinë e urisë.

Rrit mundësinë e diabetit dhe Shton peshë.

Nëse keni ndërmend që të humbni peshë dhe të qëndroni të shëndetshëm atëherë preferohet që bukën e bardhë të filloni të e konsumoni çdo ditë e më pak.