11:09 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

A ka dashuri pas tradhtisA�?

E keni dashur deri dje dhe pA�r njA� moment keni gjetur njA� tjetA�r me tA� cili e keni mashtruar.

Atmosfera A�shtA� e tendosur, partneri juaj A�shtA� larguar, telefoni i tij A�shtA� gjithmonA� i kthyer pA�rmbys dhe ai A�shtA� gjithmonA� jashtA� shtA�pisA� pA�r pune apo me miqtA�.

MA� pas njA� ditA�, njA� mesazh nA� orA�t e vona dhe bota ju shembet nA�n kA�mbA�. NA� njA� fragment sekonde zhduket A�do gjA�, lumturia, e ardhmja, siguria etj. TashmA� tA� tradhA�tuarat jeni ju dhe duhet tA� kaloni kohA� para se tA� shA�roheni nga ky zhgA�njim.

KA�to janA� fazat qA� duhet tA� kaloni pas njA� tradhtie:

– Faza e parA� A�shtA� padyshim faza ku do tA� keni aq shumA� dyshime, i drejtoni vetes shumA� a�?a��Psea��a��, por A�shtA� aq e vA�shtirA� tA� keni pA�rgjigje.

– NA� fazA�n e dytA� do tA� pA�rpiqeni tA� zbuloni sa mA� shumA� pA�r personin tjetA�r, ta njihni dhe tA� zbuloni si kanA� rrjedhur ngjarjet mes tyre. NA� kA�tA� fazA� me siguri do ta gjeni veten duke krijuar sa mA� shumA� profile false nA� rrjete sociale pA�r tA� zbuluar mA� shumA� se A�a��ndodh mes tyre.

– Sigurisht qA� nuk do tA� mungojnA� as lotA�t, thyerja e besimit, do tA� ndiheni keq dhe do tA� doni tA� izoloheni nga tA� gjithA�. Kjo pA�rkon me fazA�n e tretA�, njA� fazA� nA� tA� cilA�n do tA� kuptoni se gjA�rat nuk do tA� jenA� mA� kurrA� si mA� parA�. Mundohuni tA� kapeni fort pas miqve dhe njerA�zve tA� dashur

-Koha ka bA�rA� punA�n e saj. Ndiheni mA� e fortA� dhe tashmA� jeni mA�suar tA� ecni pa ndihmA�n e njA� personi tjetA�r nA� krahA�. Keni hedhur A�do gjA� pas shpine dhe tashmA� po shijoni tA� tashmen, duke moh humbur shpresA�n tA� rigjeni lumturinA�.