18:24 / E Martë, 07 Prill 2020

Adelina publikon projektin e ri “Larg Meje”

Tregut muzikor kosovar iu shtua edhe një artiste e re.

Bëhet fjalë për Adelina Spahijën, e cila para disa ditësh ka publikuar projektin e saj “Larg Meje”, baladë kjo e cila flet për një lidhje që ka përfunduar.

Adelina ka edhe shumë projekte të suksesshme, të cilat publiku i pëlqen për shkak të zërit dhe bukurisë së saj, e ndërsa tek klip, gjithashtu po duket mjaft e kompletuar.

Muzika dhe orkestrimi është bërë nga Virusi.

Balada “Larg meje”, është njëra nga këngët më të dëgjuara në këtë kohë pandemi.