12:47 / E Hënë, 04 Nëntor 2019

Adobe Photoshopi më në fund arrin në iPad

Adobe Photoshopi ka arritur në iPad, programi është në dispozicion në App Store dhe është falas, vetëm për 30 ditë, pastaj do t’ ju duhet abonimi Creative Cloud për ta vazhduar përdorimin e tij.

Aplikacioni ka mbështetje të plotë për Apple Pencil dhe ju mund të ruani skedarë në cloud për të punuar në desktop më vonë, shkruan Indeksonline.

Për shmangien e dyshimit, këtu janë të gjitha modelet e mbështetura:

  • iPad Pro (WiFi, WiFi dhe celulari)
  • iPad Pro (12.9in) dhe gjenerata e 2-të
  • iPad Pro (10,5in)
  • iPad Pro (9.7in)
  • gjenerata e 5-të iPad
  • iPad mini 4
  • iPad Air 2

Mos i humb