10:41 / E Premte, 26 Qershor 2020 / indeksADMonline

Aeroporti i Prishtinës nis punën nga e diela

Aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka njoftuar se nga 28 qershor 2020, lejohet operimi i plotë i fluturimeve të rregullta, shkruan IndeksOnline.

Në njoftim thuhet se për informacione shtesë qytetarët të kontaktojnë kompanitë ajorore.

ANP “Adem Jashari”, ka rikujtuar se ka qenë gjithmonë i gatshëm të operojë por situata ishte e tillë.

Njoftimi:

Të nderuar udhëtarë,

Me kënaqësi, ju informojmë se nga 28 qershori 2020, lejohet operimi i plotë i fluturimeve të rregullta në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” LKIA.

-Nga tash e tutje, për orar të fluturimeve, ju lusim t’i referoheni faqes sonë zyrtare www.airportpristina.com

-Për bileta dhe informacione shtesë, për fluturimin tuaj, qëndroni në kontakt me kompanitë ajrore.

-Për dokumente udhëtimi, ju lusim të kontaktoni me autoritetet relevante siç janë zyrat e ambasadave të huaja në Kosovë, Ministria e Punëve të Brendshme etj.

-Ju lusim t’u përmbaheni udhëzimeve për masat e sigurisë së udhëtimit, në mënyrë që fluturimi juaj të realizohet me kohë dhe i sigurt, (veprimet që duhet ndërmarrë nga ju, janë të publikuara si në faqen tonë zyrtare, po ashtu edhe në rrjetet sociale.

Ju kërkojmë ndjesë për pakënaqësitë e shkaktuara gjatë muajve të kaluar edhe pse ANP “Adem Jashari” LKIA, ka qenë gjithmonë i gatshëm të operojë.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj dhe ju urojmë shëndet!

MIRË SE VINI!