15:53 / E Shtunë, 13 Prill 2019

Agjërimi, regjim ushqimor me përfitime të mëdha për shëndetin

Fasting ose agjërimi me ndërprerje, është një regjim që ndërmerret për një periudhë afatgjatë.

Partizanët e tij e shohin madje si një mënyrë jetese, transmeton tch. Ne mund ta praktikojmë nga 12 orë, ose 16 orë pa ngrënë dhe të kufizojmë ushqimin në një orar të caktuar pa kufizuar kaloritë e nevojshme.

Kjo mënyrë jetese të jep energji, redukton risqet për sëmundje dhe kontribuon në humbje të peshës në mënyrë të qëndrueshme.

Blogerja Dorina Mojallia e praktikon prej kohësh këtë regjim dhe në një intervistë për “Në shtëpinë tonë” ndan eksperiencën e saj. /Indeksonline/