15:03 / E Mërkurë, 19 Qershor 2019

Ai momenti kur policia është në vendin dhe në kohën e duhur

Shumëkujt i ndodh të kujtohet në momentin e fundit që ka për tu kthyer në kthesën e paramenduar.

Ka edhe të tillë që preferojnë të kalojnë trafikun për tu kyçur më shpejt, megjithatë ideja më e mirë është për të marrë daljen tjetër në dispozicion dhe jo të thyhen rregullat.

Këtë e ka bërë një shofer i një makine Honda Civic në Montreal të Kanadasë, por për fatin e tij të keq policia ishte në vendin dhe kohën e duhur për të parë gjithçka. /IndeksOnline/