Stil

  • Pesë mënyra për të shkëlqyer me fundin e gjatë, në vjeshtë
  • Aplikoni këtë maskë dhe do të keni menjëherë flokë më të dendur e më të bukur
  • Mineralet e vitaminat e birrës nr.1, për flokë të bukur e lëkurë që shkëlqen