Stil

  • Ç’mund të veshim çdo ditë të javës, frymëzuar nga java e modës në Londër
  • Ju bien flokët me shtëllunga dhe ju thyhen thonjtë? Çfarë duhet të bëni sipas mjekëve
  • Erdhi vjeshta dhe flokët po bien me tufa. Duhet të shkojmë në kuzhinë, jo në farmaci!