22:08 / E Premte, 18 Shtator 2020

Aksionit të policisë i bashkohen edhe zyrtarët doganor

 Në aksionin që po zhvillohet në zonën kufitare Kosovë-Serbi, në Karaqevë të Kamenicës, sapo kanë arritur edhe zyrtarët doganor.

 Policia e Kosovës ka njoftuar të gjitha institucionet kompetente të dalin në vendngjarje dhe të kryejnë detyrat e tyre.

Përveç doganierëve, pjesë e mega aksionit janë edhe zyrtarët e Administratës Tatimore, Inspektorati Policor dhe ai komunal.

 IndeksOnline ndodhet në Karaqevë dhe po përcjell gjithë aksionin e shtetit që ka goditur krimin në këtë zonë kufitare.