22:23 / E Hënë, 05 Dhjetor 2022 / GF

Alisa dhe Urimi futen në Big Brother VIP Kosova

Urimi dhe Alisa janë një prej çifteve më të dashura në rrjete sociale.

Ata janë çifti i parë ndonjëherë që futen brenda shtëpisë së Vëllait të Madh.