11:19 / E Enjte, 22 Tetor 2020

Amerika sërish ndihmon shqiptarët, këtë herë Shqipërisë i shtohen 60 respiratorë të rinj

Pandemia Covid-19  dhe lufta ndaj saj bëhet kur ke pranë aleat e shtete të fuqishme që të ndihmojnë.

Kjo ka ndodhur me shtetin shqiptar e të cilit i ka ardhur në ndihmë superfuqia botërore, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të cilët kanë pajisur nëpërmjet NATO-s, me 60 respiratorë të rinj.

Rama ka thënë se miku i mirë shihet në ditë të vështira.

Postimi i Ramës: