11:35 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Arrestohen 12 të persona për marrje me prostitucion

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore (DHTQNJ)- Mitrovicë, me datën 21 nëntor 2017, ka realizuar dy operacione policore, nën dyshimin e bazuar se persona të caktuar dyshohet se po kryenin veprat penale ‘marrje me prostitucion’ dhe ‘mundësim ose detyrim në prostitucion’.

Operacionet policore janë realizuar në rajonin e Mitrovicës,  ku DHTQNJ në Mitrovicë, ka arritur të bëjë arrestimin e 12 personave dhe identifikimin e një viktime të trafikimit, transmeton Indeksonline.

Lidhur me këtë rast janë arrestuar:

 • H. M. lindur me 1971                  m/sh/k
 • F. R.     lindur me 1985                  m/sh/k
 • F. F. lindur me 1955                  m/sh/k
 • Sh. Sh. lindur me 1984                  f/sh/k
 • S. Sh.                           lindur me 1968                  m/sh/k
 • E. B. lindur me 1972                  m/sh/k
 • D. H. lindur me 1961                  m/sh/k
 • Xh. V. lindur me 1963                  m/sh/k
 • Xh. H. lindur me 1969                  m/sh/k
 • N. H. lindur me 1966                  m/sh/k
 • A. Sh. lindur me 1968                  m/sh/k
 • I. M. lindur me 1969                  m/sh/k

Të dyshuarit e arrestuar  me urdhër të prokurorit të Prokurorisë Themelore në Mitrovicë, janë dërguar në gjykatën kompetente në procedurë të shpejtë, ndërsa viktima është trajtuar në bazë të procedurave vepruese./Indeksonline/