10:31 / E Premte, 04 Dhjetor 2020 / B O

Arrestohet i riu pasi publikoi një video duke hedhur BMW-në në lumë

Një ndikues popullor i mediave sociale britanike u arrestua nga policia në Marbella, Spanjë, javën e kaluar dhe mori akuza të shumta për hedhjen e një BMW-je E46 3-Series pranë një lumi.

Një video e postuar në YouTube nga 27-vjeçari Ryan Taylor tregon atë dhe shokët e tij duke ngarë BMW-në rreth një fushe, duke e rrëshqitur atë nëpër cepa dhe duke kërcyer gunga të ndryshme.

Taylori dhe miqtë e tij mund të shihen duke shtyrë BMW-në në një argjinaturë të pjerrët që çon në një përrua të vogël.

Euro weekly raporton se autoritetet lokale gjetën BMW-në të braktisur pasi u njoftuan për videon në YouTube. Taylori thuhet se është akuzuar për krime “kundër sigurisë rrugore dhe kundër mjedisit”, ndërsa u godit gjithashtu me një akuzë për falsifikim dokumenti. /IndeksOnline/