09:04 / E Shtunë, 18 Maj 2024 / Gj. Sh

Arteta paralajmëron largimin nga Arsenali: Shtëpia ime më tërheq shumë

Trajneri i Arsenalit, Mikel Arteta ka pranuar se do të dëshironte të menaxhonte në Spanjë në një moment të karrierës së tij.

Ndërsa nuk ka asnjë vend vakant aktual në Barcelonë, Arteta ka të ngjarë të lidhet me gjigantët katalanas në të ardhmen pasi të kalojë kohë në sistemin e të rinjve të klubit.

Qoftë me Barcelonën apo një klub tjetër spanjoll, 42-vjeçari ka pranuar se do të dëshironte të kthehej për të menaxhuar në vendin e tij të lindjes në të ardhmen.

“Gjithmonë kam menduar se një ditë do të kthehem”, tha Arteta duke folur në Ambasadën Spanjolle të Mbretërisë së Bashkuar të mërkurën.

“Shtëpia ime më tërheq shumë, mënyra jonë e të jetuarit, e bashkimit, kultura – dhe kjo do të thotë që e kam gjithmonë në kokën time”.

“Por unë jam i lumtur këtu, i kënaqur me mënyrën se si më trajtojnë, dhe më pëlqen shumë puna ime. Por një ditë mendoj se do të vijë, nuk do të jem larg për gjithë jetën time”, shtoi ai.