12:22 / E Martë, 04 Maj 2021 / M. M

Artistja e Microblading, Ibe Halimi me ofertë për vetulla, punën e saj e lavduan edhe maestrot nga “Europian Estetica”

Salloni “Dua Studio”, vjen me ofertë këto ditë maji, për të gjithë ato femra që duan të duken bukur dhe të veçanta.

“Dua Studio”, që nga data 03 deri më 20 maj ofron zbritje në Microblading dhe Microblading shading.

Ku ka më mirë se të dukeni tërheqëse, e kompletuar dhe të ndiheni rehat me pamjen e juaj.

 Puna e artistes së Microblading, Ibe Halimi është vlerësuar edhe nga Akademia Botërore e Suedisë “Europian Estetica”.

 “Dua Studio”, kaherë ofron edhe trajnime për të gjithë ato që duan të përvetësojnë këtë art.

Nxitoni, oferta e tillë rrallë herë përsëritet!