15:50 / E Hënë, 02 Mars 2020

Aston Martin shënon 70-vjetorin e “Vantage”

Kur bëhet fjalë për makina sportive britanike, Aston Martin bie në mend së pari përfshirë Lotus.

Aston Martin është duke festuar një moment historik për makinën sportive Vantage, shkruan Indeksonline.

Aston thotë se viti 2020 shënon 70-vjetorin e emrit Vantage.

Që nga fillimet e Vantage, më shumë se 36,000 makina Vantage janë punuar gjatë shtatë dekadave të fundit.

Vantage është shtëpia e disa prej makinave më ikonike dhe të dëshirueshme që Aston Martin ka bërë./Indeksonline/