20:36 / E Mërkurë, 08 Dhjetor 2021 / FG

Atalanta-Villarreal, qëndrimi i UEFA-s: Ndeshja duhet të fillojë, më pas do të vlerësohet

Këtu vjen qëndrimi i UEFA-s në lidhje me Atalanta-Villarreal raporton TuttoMercatoWeb.

“Loja duhet të luhet, ndërkohë duhet të fillojë dhe më pas të shohim nëse mund të vazhdojmë. Detyra e Atalantës tani është të pastrojë linjat e fushës. Nëse do të ndërpritet, do të luhet  nesër, në orën 15:00 ose 20.30.