20:14 / E Enjte, 15 Gusht 2019

Audi E-Tron merr vlerësimin maksimal të sigurisë

Audi E-Tron i vitit 2019 është vlerësuar me një Garanci të Sigurisë së Lartë nga Instituti i Sigurimeve për Sigurinë në Rrugë (IIHS).

Testimi gjeti Audi E-Tron elektrik duke kryer jashtëzakonisht mirë të gjitha testimet, e që janë 6 gjithsje.

Audi E-Tron sigurisht që nuk është makina e parë që merr cmimin e Garancisë të Sigurisë së Lartë (Top Safety Pick +), por është makina e parë elektrike që performon aq mirë gjatë provave të përplasjeve.

Të dy modelet Tesla Model S dhe Chevrolet Bolt EV arritën rezultate të mira, por nuk u janë dhënë “+” si E-troni. /IndeksOnline/

Mos i humb