09:36 / E Premte, 24 Nëntor 2017 / B O

Audi R8 V10 Plus , një makinë që përballon 4 sezonet e vitit [Video]

Shumica e super-veturave mbyllën në garazhe gjatë sezonit të dimrit dhe edhe nëse dalin dështojnë në rrugë.

Por, kjo nul vlen edhe për këtë Audi R8 V10 Plus, që tregon se mund të përballoj me lehtësi dëborën, pothuajse aq mirë sa modelet Quattro.

E filmuar në malet Tatra në Zakopane – Poloni, klipi përshkruan super-veturen gjermane në një peizash të bukur, me R8 VQO Plus duke iu referuar si ” një luftëtar i vërtetë dimëror” .

Ky model që do shihni më poshtë, kushton 194,900 dollarë dhe ka 602 kuajfuqi. /IndeksOnline/