Auto

  • General Motors, Ford dhe Tesla bashkë për të prodhuar pajisje mjekësore në luftën kundër COVID-19
  • Një nga veturat e vogla më luksoze
  • Ky është Mercedes AMG G63 Brabus, një nga 10 veturat e vetme të këtij lloji