Auto

  • “Tesla”, një çmenduri nën ujë
  • Ky Ford qëndroi në livadh për 12 vjet, dhe më pas vendosën ta ndezin, shihni çfarë ndodhi
  • Honda do të bëhet kompania e parë që do të shesë automjete online në Japoni