15:23 / E Premte, 18 Maj 2018

G-Class e vjetër vazhdon të prodhohet dhe të shitet nga Mercedes

Me një dizajn të jashtëm që ka mbetur në thelb i pandryshuar që nga viti 1979, kur hyri së pari në prodhim dhe kredencialet e duhura “off-road” , Mercedes-Benz G-Class ende ka rezultate fantastike me modelin SUV.

Megjithatë, aq e mahnitshme sa mund të duken modelet e reja, ylli me tre koka nuk e ka braktisur plotësisht klasën e vjetër G. As edhe afër, sepse shasia me kodin 461 është ende duke u prodhuar në linjat e njëjta të asamblesë si gjeneratë e re dhe duke u shitur në pjesë të ndryshme të globit, si Gjermania, Lindja e Mesme dhe Australia.

15GLA

“461 po vazhdon dhe ne e ofrojmë atë në një numër tregjesh, por vetëm në ato tregje ku pranohet Euro 5 ose që ka në një aplikacion profesional ku Euro 5 është i pranueshëm” , deklaroi drejtori ekzekutiv i marketingut për G-Class, Hadley James.

“Ne kemi qenë të fasionuar viteve të fundit. Ne kemi parë një rritje të shitjeve në 461. Është duke u bërë më unikë, nuk ka asnjë automjet tjetër si ajo. Konsumatorët e duan dhe ne ua sjellim përsëri” , vazhdoi James. /IndeksOnline/

Mos i humb