Auto

  • Kosova dhe Shqipëria kanë autobusët më të vjetër në Ballkan
  • Ferrari i ri Daytona, kushton 2 milionë euro, por janë shitur të gjitha pa u prodhuar ende
  • Nevojë urgjente, kërkohen 400 mijë shoferë kamioni me super paga