17:44 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

PronarA�t e Chevrolet tani mund tA� paguajnA� benzinA�n nga makina e tyre

Chevrolet ka bashkuar forcat me Shell pA�r tA� lansuar njA� tipar tA� ri qA� lejon shoferA�t tA� paguajnA� pA�r derivate nga ekrani i infotainment i makinA�s sA� tyre. Ky A�shtA� tipari mA� i fundit i shA�rbimit tA� ri tA� Tregut tA� General Motors, nA� tA� cilin pronarA�t mund tA� blejnA� kafe apo benzinA� dhe tA� bA�jnA� rezervime nA� restaurant nga ulA�sja e shoferit.

PronarA�t e modeleve tA� caktuara Chevy sA� shpejti do tA� jenA� nA� gjendje tA� bA�jnA� kA�to porosi nA� cdo stacion Shell, tA� zgjedhin ikonA�n e pagesA�s sA� karburantit nA� ekranet e tyre dhe pastaj tA� filloj mbushja, shkruan IndeksOnline.

Shoferi nuk ka nevojA� tA� prek portofolin apo telefonin thotA� kompania.

NA� tA� vA�rtetA� A�shtA� edhe mA� pak e komplikuar. Sic demonstron menaxheri i lartA� i Chevrolet, pronarA�t duhet tA� shkruajnA� numrin e pompA�s nA� tA� cilA�n janA� parkuar dhe pastaj zgjedhin mA�nyrA�n e pagesA�s sA� tyre. (Marketplace u lejon pA�rdoruesve tA� futin disa karta tA� ndryshme krediti.) . Pastaj, pronarA�t duhet tA� futin njA� numA�r PIN qA� u A�shtA� dA�rguar nga Shell kur regjistrohen me programin “Pay and Save” tA� kompanisA� sA� gazit. PIN lejon njA� transaksion “tA� sigurt”, thotA� Ruskin.

Kjo veA�ori A�shtA� specifike pA�r makinat Chevy 2017 dhe 2018 dhe funksionon vetA�m nA� stacionet Shell nA� Detroit, Seattle dhe Houston. Chevy thotA� se po pA�rgatitet pA�r njA� shtrirje mbarA�kombA�tare kA�tA� verA�, nA� tA� cilA�n pikA� do tA� jetA� nA� dispozicion nA� mA� shumA� se 14,000 stacione Shell. /IndeksOnline/