10:21 / E Shtunë, 07 Dhjetor 2019

Azili i bashkon përsëri pas shumë vitesh, shoqet e ngushta të fëmijërisë

Dy gra të moshuara, shoqe të ngushta në fëmijëri, u ribashkuan sërish pas shumë vitesh në një azil pleqsh në Britani.

Kathleen Saville dhe Olive Woodward, të dyja 89 vjeçe, u bënë shoqe në moshën 11-vjeçare në shkollë.

Woodward iu bashkua mikes së saj më të mirë në azil gjashtë javë më parë, teksa prej shumë vitesh ishin ndarë.

Sally Tebbett, menaxhere e azilit në Berry Hill Park, tha se është e pazakontë të gjesh miq të mirë që jetojnë së bashku në një shtëpi kujdesi.

Mos i humb