19:38 / E Shtunë, 13 Gusht 2022 / OSH

Babai i ish-presidentit Thaçi, viziton familjen e ish-kryeparlamentarit Veseli

Babai i ish-presidentit Hashim Thaçi, Haxhiu, e ka vizituar sot në Mitrovicë, familjen e ish-kryeparlamentarit Kadri Veseli.

Ish-presidenti Hashim Thaçi dhe ish-kryeparlamentari Kadri Veseli, si ish-eprorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, gjenden në paraburgim në Hagë, qysh në nëntor të vitit 2020.