75 Mall Live Search
23:42 / E Hënë, 17 Qershor 2024 / Gj. Sh

Babë e bijë shqiptar që mbështesin të dyja kombëtaret: “Fitoftë më e mira”

Fotografet në Hamburg kapën një babë e bijë duke mbajtur dy flamuj – shqiptar dhe kroat. Ata shëtisnin nëpër qytet ashtu.

Fatmir dhe Laura Gostivari vijnë nga Shqipëria, por që mbështesin të dyja kombëtaret.

“Le të fitojë më i miri. Unë i mbështes të dy”, tha Fatmiri. “Kam lindur në Shqipëri, por gjaku im është kroat. Babai im erdhi në Shqipëri kur ishte i ri dhe u martua me një shqiptare. Kroacia është përgjithmonë në zemrën time”, shtoi ai.

Ata kanë arritur të marrin bileta, ndaj do ta ndjekin ndeshjen të mërkurën. Dhe pjesa tjetër e familjes do t’i bashkohet atyre në lojë. Ai pret që ndeshja të jetë e tensionuar./index.hr