17:50 / E Shtunë, 04 Shkurt 2023 / MSH

“Baki-Swiss Travel”, agjensioni që ofron siguri e zgjedhje për të gjitha rezervimet e juaja

“Baki Swiss-Travel” vazhdon të jetë partner i besueshëm i qytetarëve në Pejë dhe më gjerë.

Rezervime të ndryshme në ajër e në tokë mund t’i gjeni tek agjensioni i besueshëm në Pejë.

Biletë aeroplani në destinacione të ndryshme, bileta autobusi, aranazhmane turistike dhe gjithqka tjetër mund të gjeni tek “Baki-Swiss Travel.

Zyret e agjensionit ndodhen afër shkollës teknike në Pejë.

Për rezervime dhe informacione shtesë mund të kontaktoni në 0038349366001 apo 0041782455529.