06:59 / E Mërkurë, 04 Prill 2018 / indeksADMonline

Banorët e Hades protestojnë për vonesën e procesit të zhvendosjes

Banorët e fshatit Hade do të protestojnë sot në fshatin e tyre për t’i shprehur pakënqësitë ndaj vonesës në procesin e zhvendosjes dhe anashkalimin e fshatit Hade.

Protesta do të bëhet në formë të organizuar ku nisja bëhet nga shkolla “Fazli Grajqevci” për, në fshatin Hade.

Këshilli Organizativ i Protestës ka ftuar të gjithë ata të cilët janë në dijeni për parregullësitë dhe brengat e banorëve të fshatit Hade t’i bashkangjiten protestës.

Protestës i bashkohet dhe Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ), që si organizatë ka mbështetur fuqishëm të drejtat e këtyre banorëve që u janë cenuar tash e sa vjet.