19:20 / E Shtunë, 24 Shtator 2022 / MSH

Bardhi publikon projektin e shumë pritur, kujt i thotë “Katile”?

E Bardhit nuk ka qenë vetëm vera, por i gjithë viti.

Artisti i famshëm ka publikuar sot projektin e shumë pritur të quajtur “Katile”.

Ai vjen në bashkëpunim me Aida Docin dhe Florian Tafallarin.

Kënga është ritmike, dhe nuk ka dyshime se do të jetë hit.

Për më shumë ndiqni videon.