15:53 / E Enjte, 14 Qershor 2018

Barnatorja e QKUK-së furnizohet me barna e materiale tjera mjekësore (Foto)

Barnatorja e Qendrës Klinike Universitare e Kosovës ka njoftuar se dje dhe sot është furnizuar me materiale të nevojshme mjekësore dhe barna, të realizuara sipas planifikimit te nevojave klinikave.

Në furnizim përfshihen; fasha, dorëza shiringa gjilpëra, skal dhe produkte tjera të nevojshme.

Mw poshtw gjeni listwn e furnizimit të Barnatores Qendrore në QKUK me produkte farmaceutike, barna dhe material medicinal nga DFM dhe nga Depo Qendrore e MSh-së si dhe donacionet e pranuara sot me datë 14.06.2018.

Distributori farmaceutik-mjekësor”DreniPharm”

Ceftriaxone 1g amp 21850 copë

Distributori farmaceutik-mjekësor”Liri-med”

Aminoacids 500ml sol 900cope

Dextrose 50% sol 4000cope

Chloropiramine 10mg/ml sol per inj 2000cope

Distributori farmaceutik-mjekësor”Meditech”

Analog insulin me veprim te zgjatur 60cope

Distributori farmaceutik-mjekësor”Medical Group’

Bandage elastic crepe 10x4cm 7000 copë -fasha

Distributori farmaceutik-mjekësor”Agani”

Thoracal drain 20FG 40 copë

Thoracal drain 24FG 200 copë

Thoracal drain 28FG 195 copë

Guedel airway no 0 66 cope

Guedel airway no 2 200 cope

Guedel airway no 3 200 copë

Vacuum set 80 copë

Urinary condom 25 33 copë

Umbilical cord clamp sterile 3333 copë

Depoja qendrore e MSh-së

Partacetamol sol 120mg/5ml 300 copë

Erythromicin susp 250mg/5ml

Chloropiramine amp 10mg/ml 3900 copë

Diazepam tbl 5mg 10800cope

Silver sulfodiazine krem 1% 510 copë

Adrenaline amp 1mg/ml 1680 copë

Enalapril tbl 10mg 5100cope

Carbamazepine tbl 200mg 3900 copë

Gentamycin amp 40mg/ml 14600

Benzyl peniciline plv per inj 1MIU 2400 copë

Shiringa 2ml 40000 copë

Shiringa 5ml 70000 copë

Shiringa 10ml 70000 copë

Needle 19G (gjilpëra) 2500 copë

Needle 23G (gjilpëra) 14000 copë

Blade, surgical knife 21 1000 copë

Gloves examination small 6500 copë

Distributori farmaceutik-mjekësor”Phoenix Pharma”

Gloves Examination Large 415900 copë -dorëza

Gloves Examination Medium 130000 copë

Gloves Examination Small 7000 copë

Donacionet

Care For Kosovo Kids Donacion-dedikuar Kl.Neonatologji

Foley catheter 6 50 copë

Kateter Aspirativ 8 2900 copë

Tubus pa kaf 2.5 150 copë

Tubus pa kaf 3.5 51copë

Care For Kosovo Kids Donacion-dedikuar KlPediatri

Flour defender mini 0.1% amp 15 copë

Distributori farmaceutik-mjekësor”Made-Kos”

Bandage elastic crepe 10x4cm 5300 copë -fasha

Bandage elastic crepe 15x4cm 7750 copë

Furnizim jashtë LE

Distributori farmaceutik-mjekësor”Medica”

Oksigjen i lenget 9118 litra

Oksigjen 8.5kg 24 bombola

Distributori farmaceutik-mjekësor”Keis”

Diluton LMG 1x20l sol 50 copëDiluclair 1x1l sol 65 copë

Hemoclair 1x1l 7 cope

Lisoglobin LMG2 1x1l 40 copë

Gjak Kontroll HNL 2 copë. /Indeksonline/