16:22 / E Shtunë, 20 Korrik 2019

Bëni flokët bishtalec, bukur dhe shpejt

Çfarë mund të jetë më e thjeshtë se të bësh flokët bishtalec?

Për shumicën e grave, ky stil i flokëve mbetet stili më i preferuar në përditshmëri.

Edhe nëse ato kanë për të ushtruar ose për të shkuar në punë, për një kafe me miqtë ose edhe për ndonjë takim më të rëndësishëm, flokët e kapura bishtalec janë gjithmonë një zgjidhje ideale.

Por si mund t’i kapni flokët si bishtalec shpejt e shpejt dhe të dukeni edhe bukur?

Më poshtë keni një video që ju lehtëson shumë punën për të bërë këtë stil të flokëve: