13:22 / E Hënë, 09 Korrik 2018

Bëni vetë gërshetin (Video)

Gërshetat për shumicën janë një ndër frizurat më të preferuara verore.

Mund të barten së paku një ditë, mirëpo ju zgjidhin problemin me vapën verore dhe me të gjitha këto përparësi dukeni shkëlqyeshëm, transmeton Telegrafi.

Trendi i ri në Instagram i gërshetave, është freskim i shkëlqyeshëm kur është fjala për frizurat moderne verore.

Këto gërsheta rregullohen në të njëjtën mënyrë si edhe ato klasike, mirëpo me një shtojcë të vogël duken interesante dhe mbresëlënëse.

Si ta bëni këtë frizurë vetë në shtëpi, shikoni videon në vijim: