18:04 / E Enjte, 05 Dhjetor 2019

Bentley e feston 100 vjetorin me një veprim të mrekullueshëm

Prodhuesi britanik i makinave luksoze Bentley ka festuar 100 vjetorin duke mbjellë 100 pemë.

Bentley ka thënë se ky projektë e demonstron se kompania është duke investuar në një të ardhme të qëndrueshme.

Peter Bosch antar i bordit të Bentley ka thënë se pemët do të jenë pasqyrim i interierit të brendshëm të kësaj marke dhe po ashtu burim kënaqësie për stafin.

Mos i humb