16:18 / E Enjte, 24 Maj 2018

Bie vlera e Bitcoin

Bitcoin dhe shumica e valutave tjera digjitale kanë pasur një rënie në vlerë, më e reja kjo në dy javët e fundit.

Po ashtu edhe 25 valutat tjera digjitale më të mëdha me vlerë të tregut shënuan rënie.

Vlera e Bitcoin u ul me më shumë se 7% gjatë 24 orëve të fundit, ose 7350 dollarë. Gjashtë valutat nga top 10 kishin rënie prej më shumë se 10 për qind, transmeton KosovaPress.

Ka disa arsye për rënien e fundit të vlerave të valutave digjitale dhe një nga katalizatorët më të mëdhenj është frika e rregullatorit.

Temat: