19:56 / E Mërkurë, 17 Prill 2019

Bikinet trendi për verën 2019

Me ardhjen e diellit vjen edhe sezona e bikineve, kjo pëlqehet shumë nga vajzat dhe gratë.

Në këtë periudhë shumë njerëz marrin pushime nga puna, ata vizitojnë vende të ndryshme.

Kështu ata persona të cilët zgjedhin plazhin, menjëherë duhet të mendojnë për bikinet që duhet të veshin.

Për këtë sezon dizajnerët e famshëm botëror propozojnë bikinet e kapura, kjo është duke u pëlqyer shumë edhe nga vajzat.