12:47 / E Mërkurë, 13 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

“Bin Laden është gjallë, ai jeton dikun afër Shqiperisë”?

Ish-punonjësi i CIA-s, Eduart Snowden, ka thënë që ka prova që demonstrojnë që Osama Bin Laden, që thuhet se është vrarë në Pakistan në vitin 2011 nga forcat militare amerikane, është akoma i gjallë dhe në gjendje të mirë shëndetësore.

“Osama Bin Laden ka qenë një nga punonjësit më eficentë të CIA-s për një kohë të gjatë. Kanë organizuar vdekjen e tij të rreme, në bashkëpunimin me shërbimin sekret të Pakistanit.